Kiadványaink

Eurodesk Awards 2021 - Project Catalogue
A kiadvány betekintést nyújt a 2021-es Eurodesk Awards-ra benyújtott összes projektbe.
Eurodesk Social Media Guidebook
Az Útmutató Eurodesk partnereknek és ifjúsági információs szakembereknek nyújt segítséget a digitális márkaépítési stratégia alapjainak elsajátításában és a különböző közösségimédia-csatornák használatával kapcsolatban.
The Guide on Youth Participation in Youth Information Services
Az Eurodesk és az ERYICA közös kiadványa segít keretet adni a fiatalok bevonásához az ifjúsági információszolgáltatásban. Összefoglalja, milyen módokon vehetnek részt fiatalok ezekben a folyamatokban.
Kutatás az önkéntesség-alapú ifjúsági munkáról
A kiadvány összefoglalja az Európai Ifjúsági Fórum az önkéntességen alapuló ifjúsági munkáról 15 országban végzett kutatását.
Euro-Participation & Euro-Activism
Ha érdekel az Európai Unió története és jelene, az EU célkitűzései és értékei, hogy mindezek miként hatnak a mindennapi életedre, és hogy hogyan tudod az EU jövőjét Te is aktívan alakítani, akkor olvasd el az Eurodesk legfrissebb, angol nyelvű kiadványát!
Youth Info Survey 2022
Az Eurodesk mobilitási és ifjúsági információs felmérés harmadik kiadása a 13 és 35 év közötti fiatalokat célozta meg, és célja az volt, hogy megértsék információs mintáikat és a tanulási mobilitásról alkotott felfogásukat a COVID-19 globális világjárvány